DIGITAL MEDLEMSKVÄLL I LOKALAVDELNING STOCKHOLM

Recept för att nå ut

Hur når vi ut i medierna – med rätt budskap, och till de mottagare vi vill nå? Varför är det viktigt? Och vad behöver vi tänka på i mötet med en journalist?

Måltiden, medierna och kommunikationen står i centrum när Kost & Närings lokalavdelning Stockholm bjuder in till digital medlemskväll, tisdagen den 9 mars från kl. 18.30.
_

Under en intensiv timme delar Malin Ottosson (bilden) med sig av sina bästa tips och råd. I anslutning till föreläsningen finns även utrymme för deltagarna att ställa frågor direkt till henne.

Kvällens föreläsare är Malin Ottosson, under flera år redaktör för Kost & Närings medlemstidning Näringsvärt och med över 15 års erfarenhet som matskribent och receptkreatör på bland annat Icakuriren och Allt om Mat. I dag arbetar hon som kommunikatör i Vaxholms stad.
_

PRAKTISK INFORMATION

När: Tisdag den 9 mars kl. 18.30 – c:a 19.30.
Var: Medlemskvällen äger rum digitalt. Länk för anslutning skickas dagen innan genomförandet.
Pris: Medlemskvällen är kostnadsfri för dig som är medlem i Kost & Näring, oavsett vilken lokalavdelning du tillhör. Bjud gärna med en kollega eller vän! Pris för icke medlem är 50 kr; swisha lokalavdelning Stockholm på nummer 123 380 1032 i samband med anmälan.
Anmälan: Senast söndag den 7 mars via ”Ja tack”-knappen ovan.
_

Varmt välkommen!
Styrelsen, lokalavdelning Stockholm
_


Den här inbjudan skickas till dig som är medlem i Kost & Näring, och som är föreningens lokalavdelning Stockholm och/eller bor i Stockholmsregionen. Om du inte önskar fler utskick från Kost & Näring kan du när som helst meddela detta i ett kort mail till anmalan@kostochnaring.se, så avregistrerar vi dig från vår sändlista.