• Organisation
  • Totalt 0 deltagare
  • Samtliga ovanstående personer har i samband med anmälan lämnat sitt samtycke till att synas med namn och organisation i deltagarlistan för den här aktiviteten. Eftersom aktiviteten är öppen för alla, oavsett arbetsgivare eller eventuellt medlemskap i ett fackförbund, röjer deltagarlistan som sådan inga personuppgifter rörande facklig tillhörighet.

TISDAG 17 MARS KL. 21.10
TILL KOSTDAGARNAS DELTAGARE

Kostdagarna och
utställningen blir digitala

Den extrema situationen och utvecklingen kring covid-19/Corona sänder just nu chockvågor genom världen, Sverige och givetvis även Kost & Näring och planeringen av Kostdagarna.

Medvetna om att många av er just nu kämpar febrilt för att hantera krisen på hemmaplan, vill vi här ge en kort uppdatering rörande Kostdagarna, riktad till er som är med oss som deltagare.

Efter noggrann riskbedömning och utvärdering har Kost & Näring beslutat att Kostdagarna 2020 i första hand kommer att äga rum digitalt, via live-stream.

Beslutet medför en rad förändringar för dig som deltagare – inklusive för dig som under de senaste dagarna avbokat din deltagarplats. Det allra viktigaste:

  • Programmet och föreläsningarna på Stora scenen på Malmö Live kommer att live-streamas till alla deltagare.
  • Programmet i de båda mindre lokalerna Kniven och Gaffeln ställs tills vidare in men kommer om möjligt att återkomma senare under året, exempelvis i form av webbinarier exklusiva för Kostdagarnas deltagare.
  • Kostdagarnas utställare kommer från och med slutet av veckan finnas på plats i en digital utställning på Kostdagarna-sidan, med anpassade material, inbjudningar, specialerbjudanden och mycket annat.
  • De deltagare som kan och vill delta på plats på Malmö Live kommer att erbjudas den möjligheten, förutsatt att det inte bryter mot vid den tidpunkten rådande bestämmelser.
  • Sist men inte minst: Också de deltagare som tidigare avbokat sitt deltagande på plats i Malmö kommer – självklart – ha full tillgång till de kompletta, digitala Kostdagarna.
    _

Med ovanstående som snabbsammanfattning är vi väl medvetna om att många frågor ännu återstår. Imorgon onsdag den 18 mars kommer därför en frågor-och-svar-sida att publiceras på Kost & Närings hemsida, med svar på det mesta vi tror att ni som deltagare nu undrar över. Sidan kommer löpande att uppdateras med ny information.

Givetvis har vi som arrangörer varit oerhört ledsna över att se våra, och era, planer för Kostdagarna plötsligt ställas på ända. Men nu är inte tiden att titta bakåt. Med en dryg vecka kvar till dagarna kan vi lova att Kost & Näring, tillsammans med medverkande och utställare, kommer att kämpa stenhårt för att lyfta 2020 års Kostdagar till absolut högsta möjliga nivå. På återseende snart igen i våra digitala kanaler.

Kost & Näring
Styrelsen
Eventgruppen
info@kostdagarna.se